Turanga reiser i tid

Nye gener – ny egenskap

Posted on: 10.10.10

Dette er så kult at jeg nesten ikke kan få sagt det. Dere vet hvordan jeg ikke har reist lenger enn til det 26. århundre? Vel, av årsaker jeg skal komme tilbake til, bestemte jeg meg for noen uker siden å dra til 3066. Og når jeg først var der, så tok jeg like gjerne turen til 3498 (ja, jeg bommet. Jeg pleier å dra til runde tall når jeg tar for meg nytt territorium; lettere å holde oversikten sånn. Men jeg var sliten, og hoppet av for tidlig)

Uansett. Dere gjetter aldri hva de kan i 3498! De kan teleportere! Som med tidsreising så er det ingen maskiner involvert, det er en ren kroppslig teknikk, som noen evner, og andre ikke. (men gentransplantasjon både relativt rimelig og lett tilgjengelig i 3498, så de som ikke er født med teleportasjons- (og for så vidt tidsreise-)genet, kan lett få det transplantert, og selv om det blir litt tyngre for vedkommede, så vil han eller hun kunne teleportere/tidsreise/få andre genetisk betingede egenskaper.)

Som med tidsreising krever også teleportering en hel del trening, men du verden så greit det er når man først kan det. Lang historie kort; jeg tømte kontiene mine, og ordnet meg teleportasjonsgener, og tok et nybegynnerkurs. Det viser seg at jeg har like lett for teleportasjon som for tidsreising (det skulle bare mangle), og jeg kunne jo ikke bli i 3498 så alt for lenge (jeg har rotet så mye rundt i tiden i det siste, at jeg nå er 39 år gammel. I fjor var jeg 32), så jeg dro hjem til 2010 etter halvferdig kurs. Siden 3498 er såpass langt borte, vet jeg ikke om jeg noensinne vil få gjort kurset ferdig; enn så lenge trener jeg hjemme. Håpet er en dag å kunne teleportere verden rundt. Foreløpig har jeg klart å komme meg til parken på andre siden av veien (og skremt vannet av en forfyllet mann som ikke hadde klart å komme seg hjem fra fest – etter at jeg fikk full kontroll med å teleportere meg rundt i leiligheten og begynte å teleportere utendørs, gjør jeg det om natta, for da er det minst sjanse for at folk ser meg).

Poenget er at en verdensomteleportering er et stykke unna. Men er blitt mye mer gøy å hente brus i kjøleskapet når jeg ligger på sofaen og ser på tv.

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: