Turanga reiser i tid

Tidsreising før min tid – å lære å reise i tid, forover OG bakover

Posted on: 19.01.09

I 2035 ble det første kullet med sertifiserte Tidsreisende uteksaminert.   Hun flinkeste av dem hadde en gang klart å reise 2 år frem i tid i et sprang.  Man begynner å få litt innsikt i Tidsreisesyken.  Siden en gjennomsnittlig tidsreiser ikke klarer å reise mer enn i underkant av et år i tid i et jafs, kommer han seg selvfølgelig ikke tilbake til før han blir født.

Årene går, og det dukker opp stadig flere tidsreiseskoler.  Man utvikler nye metoder som gjør tidsreisingen enklere, og gjør at man kan reise lenger.  Man oppdager hvor mye riktig kosthold, og spesielt å få i seg nok jern, har å si.  I 2048 blir den første suksessfulle tidsreisen bakover i tid gjort, hvor en Tidsreiser drar tilbake til 2027, to år før han ble født, tilbringer to dager der, helt uten å bli syk, og returnerer til 2048 i god form.

Personlig tror jeg at den trange fødselen som reising bakover i tid har hatt har vært en fordel.   Man hadde tre tiår hvor man fikk øvd seg på tidsreising i en tid der tidsreising var et kjent fenomen, før man kastet seg ut bakover i tid, hvor for det første: det var så å si umulig å finne noen til å hjelpe seg om man fikk trøbbel og ikke kom seg tilbake, og for det andre: man visste ikke enda med sikkerhet at tidsreising ikke kan ødelegge historiens forløp. Det var greit at mye av det andre var på plass før man begynte å eksperimentere med dette.

Stikkord: , ,

9 kommentar til "Tidsreising før min tid – å lære å reise i tid, forover OG bakover"

Den fantasien du har er rett å slett utrolig! Jeg misunner deg den virkelig.

Hei, oppdaget nettopp denne bloggen via Esquil! Stilig! Virkelig stilig!

Vero: Tusen takk, selv om betyr det at du tror jeg dikter opp alt dette?

viljar: Takk, takk, den linken fra Esquil hjalp jammen meg på trafikken!

Han Esquil tror jeg ikke vi skal stole noe særlig på.

Ja det betyr det, selv om jeg vet at du hardnakket påstår det motsatte. Men alikevell all respekt til deg. Du har kommet på et orginalt og nyskapende konsept, som er utrolig spennende å følge med på. Det blir som en slags roman fortalt gjennom en blogg der du må vente i spenning på at neste innlegg skal komme.

Jeg kommer vertfall til å følge spent med på bloggen din framover. 🙂

Iversen: Tror du at han har skumle motiver for å sende lesere hit? Gulp!

Vero: Vel, jeg er overraskende ok med at folk ikke tror på meg, jeg merker at det er litt tendensen generelt, og når jeg tenker meg om så hadde det sikkert bare blitt stress hvis folk hadde tatt med 100% alvorlig. Sånn som dette blir folk underholdt, mens jeg får fortalt alle de tingene jeg brenner inne med, som jeg ikke synes jeg kan si til folk rundt meg, av frykt for at de skal tro jeg er gal. Alle vinner.

hm. om man reiser framover i tid, kan man da møte på seg selv?

vaarloek: Ja, man kan, men det går ikke så bra. Man bør helst unngå dette.

aha. fikk ikke med meg at det også funka i … ikke-retrospektiv forstand også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: