Turanga reiser i tid

Tidsreising før min tid – det første møtet med tidsreisesyken

Posted on: 12.01.09

Etter flere måneder med vellykkede reiser fram i tid, beslutter munken og professoren å forsøke å reise bakover i tid.  Etter noen små startproblemer, foretar munken den første vellykkete reisen bakover i tid, til 5 timer tidligere.  En kombinasjon av flaks og intuisjon gjorde han dette etter å ha reist et døgn fram først, slik at han ikke befant seg på samme tidspunkt to ganger.  Den neste tiden går med til videre eksperimentering, helt til det uunngåelige skjer: Munken reiser til et tidspunkt hvor han allerede er, og blir rammet av tidsreisesyken.  De to munkene er heldigvis ikke i samme tid særlig lenge, men sykdommen kommer fullstendig overraskende, og er tilsynelatende helt uforklarlig.  De gjør en feilaktig konklusjon om at man bare kan reise framover i tid, og at reising bakover gjør en syk.  Denne konklusjonen forsinket det senere arbeidet med tidsreising ganske kraftig, jeg vil komme tilbake senere til hvorfor dette ikke nødvendigvis bare var negativt.

I mellomtiden har flere mennesker meldt seg frivillig til å eksperimentere med tidsreising, og det opprettes et institutt, som senere blir den aller første tidsreiseskolen. Da jeg ble tatt opp på skolen, hadde jeg vært gjennom flere opptaksprøver og psykologiske tester.  På den tiden var det bare professoren som intervjuet folk, og bestemte om han syntes de virket mentalt oppegående nok til å takle tidsreiser.  Det er egentlig et under at ting ikke gikk ad undas.

Det viser seg at det for noen er helt umulig å få til.  Mens andre, med noe trening klar små sprang fram i tid.  Metodene utvikles, og læreprosessene går fortere.  Etter fem år med eksperimentering og forskning har man følgende klart:

  • Noen mennesker har utviklet potensiale til å reise i tid.  Alle disse menneskene har blodtype A, og er rhesus-positive, men ellers har man ikke funnet noen fellestrekk mellom hvem som kan, og hvem ikke, men det er rundt 10% av disse som kan.
  • Det finnes små ormehull overalt, men med mindre man har «tidsreisegenet», kan man ikke benytte seg av dem.
  • En tidsreisende må hensette seg selv i dyp meditasjon for å få tilgang på disse ormehullene.
  • Selv om man har blodtype A+ og potensiale til å reise i tid, kreves det opplæring og trening for å klare å reise i tid.
  • Jo yngre man er, jo lettere er det å lære seg disse metodene.

Da munken døde i 2029 hadde han aldri klart å reise mer enn to uker fram i tid på et «hopp», han var for gammel da han kom over fenomenet til å kunne utvikle evnen sin skikkelig. Rundt 500 mennesker hadde hatt vellykkete tidsreiser på minst en dag på dette tidspunktet.

Reklamer
Stikkord:

12 kommentar to "Tidsreising før min tid – det første møtet med tidsreisesyken"

turanga, kan jeg spørre deg om en ting jeg har lurt på:

for berømte hendelser, som woodstock ol. så er det alltid mange flere som sier de har vært der enn det faktiske antallet som var til stede.

jeg var for eksempel medlem i et politisk parti, og omtrent alle som var gamle nok til å ha vært der da parttiet ble stiftet, mente de var til stede under stiftelsen. men hvis du la sammen disse, fikk du et høyere tall enn de som faktisk var til stede.

skyldes dette fenomenet at folk reiser tilbake i tiden og får med seg viktige hendelser i etterkant?

Svaret mitt ble så langt at det kommer i en egen post.

Da jeg ble tatt opp på skolen, hadde jeg vært gjennom flere opptaksprøver og psykologiske tester. På den tiden var det bare professoren som intervjuet folk, og bestemte om han syntes de virket mentalt oppegående nok til å takle tidsreiser.

Den første gangen jeg leste dette, skjønte jeg det som at du ble tatt opp på skolen mens det bare var professoren som intervjuet folk. Nå som jeg har lest den foreløpig siste posten, ser jeg at da du

begynte på min lokale tidsreiseskole fantes det over 400 av dem i hele verden.

Det var godt å få den misforståelsen ut av verden 🙂

Thomas: Upresise formuleringer der. Det jeg prøvde å få fram var at screeningprossesen i begynnelsen kanskje ikke var helt optimal, men de hadde da et slags system.

Jeg blir så veldig opptatt av å ikke utelate ting som er selvfølgelig for meg, at det kanskje får litt for mye av fokuset når jeg prøver å fortelle. Det er egentlig bare å spørre dersom noe er uklart, så kan jeg oppklare der og da.

Hmmm – vil du svare oss på spørsmål om framtida, er det sånn å forstå?

Thomas: Jeg tenkte egentlig på spørsmål i forbindelse med Tidsreising. Når det gjelder «framtiden» som i «ting som ikke har hendt enda i 2009», så er det mye jeg ikke vet (jeg kan feks ikke fortelle deg hvem som var president i USA i 2030, på samme måte som jeg ikke på stående fot kan fortelle deg hvem som var president i 1930), og en god del jeg ikke vil svare på, men du kan jo prøve, så får vi se om det hele ender opp i en pinlig suppe med «jeg vet ikke» og «det vil jeg ikke svare på», eller om jeg klarer å komme med fornuftige svar.

Det hadde jo vært hyggelig å vite om det dersom vi slutter å krige med hverandre før vi går til grunne, for eksempel. Jeg ønsker meg flere profetier mer historie!

Thomas. Jeg tror jeg har en idé. Gi meg noen dager, så tror jeg at jeg skal få til noe som du vil like.

Har det litt travelt for tiden, men det blir.

(jeg klarte ikke fikse bildet – har byttet epostadresse og alt)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: